Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů gnocchi
- 160 gramů pórku
- 2 polévkové lžíce másla
- 200 gramů kuřecího vývaru
- 4 velké krevety, čerstvé, neloupané
- 150 gramů malých krevet, loupaných, rozmrazených
- 150 gramů čerstvého sýru, krémového (např. Gervais®)
- kopr, čerstvý, nasekaný nahrubo
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 3337 kJ / 795 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6h 45min
Gratinované cukety a rajčata
1 Std.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1h 30min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Mandlovo-pistáciový puding
1 Std. 20 Min
Citrónové kuře s chřestem
40 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 Min
Houbové rizoto s mascarpone
30 Min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 Std. 20 Min
Omáčka Mornay
15min