Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů gnocchi
-
160 gramů pórku
-
2 polévkové lžíce másla
-
200 gramů kuřecího vývaru
-
4 velké krevety, čerstvé, neloupané
-
150 gramů malých krevet, loupaných rozmrazených
-
150 gramů čerstvého sýru krémového (např. Gervais®)
-
kopr, čerstvý nasekaný nahrubo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
51 g
Kalorie
3337 kJ /
795 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Citrónový dip
20 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2 godz. 40 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 godz.
Guacamole s kaviárem
10 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Smoothie z manga
10 min