Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů gnocchi
-
160 gramů pórku
-
2 polévkové lžíce másla
-
200 gramů kuřecího vývaru
-
4 velké krevety, čerstvé, neloupané
-
150 gramů malých krevet, loupaných rozmrazených
-
150 gramů čerstvého sýru krémového (např. Gervais®)
-
kopr, čerstvý nasekaný nahrubo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
51 g
Kalorie
3337 kJ /
795 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Krevetová polévka s batáty
45 min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Rýže tří chutí
40 min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 min
Kuličky z tresky a brambor
55 min
Kuře na kari s olivami
50 min
Avokádo plněné tuňákem
10 min
Thajská polévka s krevetami
30 min