Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 150 gramů fenyklu, nakrájeného na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 320 gramů rýže na rizoto
- 100 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička domácí rybí dochucovací pasty
lub 1 kostka rybího vývaru, případně zeleninového vývaru - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
- 350 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, na kousky (3 cm)
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Miso-jogurtový bramborový salát
35min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45min
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 Min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1 godz. 5 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 Min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 Std.
Losos na rajčatovém kuskusu
45min