Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 350 gramů brambor, na čtvrtky
- 2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
- 1 - 2 citróny, šťáva, plus citrón pro servírování
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 350 gramů zeleniny, čerstvé, např. květák, mrkev, chřest
Holandská omáčka:
- 100 gramů másla, na kostičky
- 4 žloutky
- 50 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4021 kJ / 960 kcal
- Białko
- 46.9 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 63.1 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Pstruh se zelenou čočkou
35p
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50p
Plněné žampióny
1hod. 5min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30p
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50p
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1óra
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Lososovo-bramborové kuličky
55min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50p