Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
cooking apples peeled, cored, cut in eighths400 g
-
unsalted butter2 tsp
-
soft brown sugar2 Tbsp
-
elderflower cordial2 tsp
-
fresh lemon thyme whole sprigs2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
vanilla ice cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
20 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
441 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Rosemary Flatbread
1 godz.
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min