Bocadillo de frittata al vapor con queso de cabra y chutney de cebolla

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 raciones

Składniki

  • de cebolla roja en gajos
    500 g
  • de aceite de oliva
    45 g
  • de azúcar moreno
    200 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de vinagre de vino tinto
    200 g
  • de champiñones frescos laminados
    100 g
  • de espinacas baby frescas
    60 g
  • huevos
    4
  • de leche
    30 g
  • de cebollino fresco picado
    5 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de queso de cabra en rulo
    60 g
  • de agua
    300 g
  • de mantequilla
    2 - 3 cucharadas
  • diente de ajo laminado
    1
  • baguette en 4 trozos, cortados horizontalmente
    1
  • lonchas de beicon
    8
  • de queso cremoso
    8 cucharadas
  • tomate en rodajas finas
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1102 kcal / 4614 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 62.5 g
Węglowodany 105.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Sód 2013.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...