Tosta de surimi y atún

Tosta de surimi y atún

4.7 359 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 unidades

Składniki

  • 150 g de cebolleta en cuartos
  • 250 g de surimi (en palitos)
  • 2 huevos duros
  • 2 latas de atún en aceite de oliva escurridas (aprox. 100 g)
  • 25 g de vinagre
  • 200 g de mayonesa
  • 1 baguette en rebanadas
  • pimentón para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 5.4 g
Kalorie 551 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...