Tosta de cangrejo y atún

Tosta de cangrejo y atún

4.7 341 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 unidades

Składniki

  • de cebolleta en cuartos
    150 g
  • de surimi (en palitos)
    250 g
  • huevos duros
    2
  • de atún en aceite de oliva escurridas (aprox. 100 g)
    2 latas
  • de vinagre
    25 g
  • de mayonesa
    200 g
  • baguette en rebanadas
    1
  • pimentón para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 132 kcal / 551 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...