
Urządzenia i Akcesoria
Tosta de cangrejo y atún
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 unidades
Składniki
-
de cebolleta en cuartos150 g
-
de surimi (en palitos)250 g
-
huevos duros2
-
de atún en aceite de oliva escurridas (aprox. 100 g)2 latas
-
de vinagre25 g
-
de mayonesa200 g
-
baguette en rebanadas1
-
pimentón para espolvorear
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
132 kcal /
551 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
4.2 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

De picoteo
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania