Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
- 130 - 150 g de mayonesa
- 20 g de kétchup
- 50 g de huevas de mújol
-
10 - 15
g de coñac
lub 10 - 15 g de brandy - 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
Montaje y decoración.
- 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 rodaja
- Kalorie
- 1093 kJ / 261 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 572.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca mar y tierra
55min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3h
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Choux de trucha ahumada
1 godz. 20 min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Canelones de carrilleras con setas
2 godz.
Pimientos del piquillo rellenos
15min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.