![Brazo de gitano de gambas y salmón Brazo de gitano de gambas y salmón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e7cdde51-8122-4fdb-a1d7-b3e86dc5fa5a/Derivates/d7619167-f0f0-45af-bd58-6fe7aa7afcdb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
- 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
- 130 - 150 g de mayonesa
- 20 g de kétchup
- 50 g de huevas de mújol
-
10 - 15
g de coñac
lub 10 - 15 g de brandy
Montaje y decoración.
- 200 g de salmón ahumado en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 rodaja
- Kalorie
- 1093 kJ / 261 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 572.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Pastel frío de pisto
3h
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Crujientes de marisco
20 Min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Turrón de brie
2h 15min
Tarta de naranja confitada
2h 30min
Calamares rellenos
2h
Wellington de pavo con salsa de champiñones
1 Std. 40 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min