Brazo de gitano de gambas y salmón

Brazo de gitano de gambas y salmón

4.6 233 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
12 rodajas

Składniki

Bizcocho
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
  • 130 - 150 g de mayonesa
  • 20 g de kétchup
  • 50 g de huevas de mújol
  • 10 - 15 g de coñac
    10 - 15 g de brandy
  • 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
Montaje y decoración.
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas finas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rodaja

Sód 572.7 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 1093 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...