Brazo de gitano de gambas y salmón
TM6 TM5 TM31

Brazo de gitano de gambas y salmón

4.6 (209 ocen)

Składniki

Bizcocho

  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal

Relleno

  • 250 - 300 g de langostinos cocidos pelados
  • 50 - 60 g de atún en aceite de oliva escurrido
  • 130 - 150 g de mayonesa
  • 20 g de kétchup
  • 50 g de huevas de mújol
  • 10 - 15 g de coñac
    lub 10 - 15 g de brandy

Montaje y decoración.

  • 200 g de salmón ahumado en lonchas finas

Wartości odżywcze
na 1 rodaja
Kalorie
1093 kJ / 261 kcal
Białko
14.6 g
Węglowodany
17.7 g
Tłuszcz
14.7 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Sód
572.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy