Brazo de gitano de gambas y salmón

Brazo de gitano de gambas y salmón

4.6 227 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
12 rodajas

Składniki

Bizcocho
  • huevos
    4
  • de azúcar
    120 g
  • de harina de repostería
    120 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de langostinos cocidos pelados
    250 - 300 g
  • de mayonesa
    130 - 150 g
  • de kétchup
    20 g
  • de huevas de mújol
    50 g
  • de coñac
    10 - 15 g
    10 - 15 g de brandy
  • de atún en aceite de oliva escurrido
    50 - 60 g
Montaje y decoración.
  • de salmón ahumado en lonchas finas
    200 g

Wartości odżywcze na 1 rodaja

Kalorie 261 kcal / 1093 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 572.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...