Croquetas de espinacas con atún y pimiento morrón

Croquetas de espinacas con atún y pimiento morrón

4.7 15 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 11 godz.
20 unidades

Składniki

  • de espinacas troceadas congeladas
    200 g
  • huevos duros
    2
  • de pimiento rojo en conserva (escurridos)
    60 - 70 g
  • de cebolla en cuartos
    70 - 80 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de atún en aceite (110 g - escurrido 80)
    1 lata
  • de harina
    70 g
  • de leche
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
Para rebozar y freír
  • huevos
    3 - 4
  • de pan rallado
    300 - 400 g
  • aceite para freír

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 149 kcal / 622 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 362.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...