Rollitos de repollo rellenos de carne y jamón

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 raciones

Składniki

  • de anacardos tostados sin sal
    50 g
  • de agua
    300 g
  • de repollo verde rizado grandes
    8 hojas
  • de sal
    6 pellizcos
  • de hojas de perejil fresco (y parte del tallo)
    5 g
  • de carne picada mixta
    400 g
  • huevos
    2
  • de pan rallado
    40 g
  • de mostaza
    20 g
  • de pimienta negra molida
    4 pellizcos
  • de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
    20 g
  • de puerro (solo la parte blanca), en rodajas de 1 cm
    170 - 200 g
  • de jamón cocido en dados
    100 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de pasas sin semillas (opcjonalnie)
    30 g
  • de caldo de carne
    500 g
  • de nata
    100 g
  • de nuez moscada molida
    ½ cucharadita
  • de arroz basmati
    180 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 764 kcal / 3199.2 kJ
Białko 36.7 g
Tłuszcz 42.3 g
Węglowodany 58.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 975.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...