Urządzenia i Akcesoria
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segmentsblood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
183.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
2626.7 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
72.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Floating Islands
40 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Panettone
34 godz. 25 min