Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Mousse Ice Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Whipped Cream
-
icing sugar50 g
-
double cream300 g
Chocolate Custard
-
dark chocolate small pieces or callets350 g
-
double cream300 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar100 g
Egg Whites and Serving
-
egg whites from medium eggs6
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
3343 kJ /
799 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Chocolate Fondants
40 min
Peppermint Crisp Parfait
2 godz. 25 min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Fruit Nectar
10 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min
Berry foam
10 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min