Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Mousse Ice Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Whipped Cream
-
icing sugar50 g
-
double cream300 g
Chocolate Custard
-
dark chocolate small pieces or callets350 g
-
double cream300 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar100 g
Egg Whites and Serving
-
egg whites from medium eggs6
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
3343 kJ /
799 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fondants
40 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Brak ocen
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Béarnaise Sauce
15 min
Chocolate syrup
20 min
Chocolate Brioche
5 godz.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min
Strawberry Flute
5 min
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min