Urządzenia i Akcesoria
Crisp Onsen Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1179.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
881.8 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
KL Hokkien Noodles
35 min
Agedashi tofu
30 min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 godz.
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Brak ocen
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1 godz. 30 min
Singapore Laksa
55 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen