Crisp Onsen Eggs

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • white bread, slightly stale
    100 g
  • water
    1000 g
  • large eggs room temperature
    6
  • fine sea salt to taste
  • light soy sauce
    50 g
  • light brown sugar
    35 g
  • ground ginger
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • water, hot
    260 g
  • cornflour mixed with 2 Tbsp water
    2 Tbsp
  • oil for frying
  • fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling
    1
  • fresh coriander chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 210.8 kcal / 881.8 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 22.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1179.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...