Buns à la cannelle

Buns à la cannelle

4.5 55 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 portions

Składniki

La pâte
  • de lait
    250 g
  • de levure boulangère sèche
    5 g
  • de farine T45
    500 g
  • œuf
    1
  • de sucre en poudre
    75 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    100 g
La garniture et la finition
  • de beurre froid, en morceaux,
    100 g
  • de cassonade
    80 g
  • de cannelle en poudre
    3 c. à soupe
  • farine pour fariner
  • de lait
    50 g
  • sucre glace pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 292 kcal / 1221 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...