Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1570 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di strutto
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1798.9 kJ / 430 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 65.1 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 658.7 mg
Alternatywne przepisy
Pane all'acqua
4 Std.
Merendine yo-yo
1 Std.
Torta estasi
45min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Focaccia millebolle
28 Std.
Polpettone classico (TM6)
1hod. 15min
Rotolo di frittata
45min
Ceci al pomodoro
40 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min