Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Seed Bread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nut Milk
10 min
Apple Tart
1 godz.
Supergreen Granola
1 godz. 10 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Paleo Baking Powder
5 min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Coconut Yogurt
11 godz. 30 min
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.