Gluten Free Focaccia Bread

Gluten Free Focaccia Bread

4.3 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions

Składniki

  • olive oil divided, plus extra to grease
    2 oz
  • blanched almonds
    2 oz
  • corn starch
    7 ½ oz
  • all-purpose gluten-free flour
    4 oz
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • sugar
    2 tsp
  • xanthan gum
    2 tsp
  • salt
    2 tsp
  • water
    11 - 12 oz
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • coarse salt to taste
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.3 g
Kalorie 634 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...