Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
TM5 TM6

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

2.9 (15 ocen)

Składniki

Meringue Cloud Cakes

  • 6 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 6 egg whites
  • ½ tsp cream of tartar
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla extract

Sabayon Crème

  • 3 oz sugar
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 4 oz white wine (Pinot Grigio)
  • 8 oz heavy whipping cream, chilled
  • 1 ½ cups fresh berries, divided
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1816 kJ / 434 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy