Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
lub 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 275.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grated Parmesan Cheese
5min
Eggcellent Caeser Dressing
10min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Beer Cheese
15 Min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Aioli
10min
Pico De Gallo
15 Min
Ranch Dressing
2h 15min
Marinara Sauce
40 min
French dressing
5min