Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
9 oz

Składniki

  • roasted red peppers, preserved drained
    3 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • freshly squeezed orange juice
    ½ oz
  • water
    1 tbsp
  • pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)
    2 dashes
  • unsalted butter in pieces
    4 ½ oz
  • ground smoked paprika
    1 tsp
    1 tsp paprika
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt to taste
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 oz

Kalorie 136.7 kcal / 572.1 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 1.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 275.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...