Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
lub 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 275.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Basil Pesto
10min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Béarnaise sauce
15min