Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
9 oz
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
275.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
572.1 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Hibiscus Cheesecake
2 godz.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Fresh Herb Dip
10 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Angel Berry Trifle
30 min
Irish Seafood Chowder
55 min