Erbsen und Frühlingszwiebeln in Olivenöl

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    10 g
  • natives Olivenöl
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Erbsen, TK
    400 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (1 cm)
    100 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Knoblauchzehen in dünnen Scheiben
    3
  • Olivenöl zum Dünsten
    5 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 402 mg
Białko 6 g
Kalorie 967 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...