Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
lub 45 g soy sauce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 97.9 g
- Tłuszcz
- 110 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.4 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1520.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla carbonara
30 min
Beer Marinade
10min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Gut Immunity Shot
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Pulled Pork Burgers
4h 50 min
Clam Boil
55 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1u. 50min