Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
lub 45 g soy sauce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 97.9 g
- Tłuszcz
- 110 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.4 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1520.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apricot Chicken
35 Min
Chicken and Pork Adobo
40min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Balado Eggplant
Brak ocen
Buffalo chicken wings
50 Min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Chicken in peach sauce
40min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Kung Pao Chicken
1h 5min