Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portion
Składniki
-
pork belly meat, boneless, with rind735 g
-
mustard45 - 60 g
-
salt divided, to taste7 pinches
-
black pepper, ground2 - 3 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
caper, pickled drained60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water995 g
-
rice, white, long-grain255 g
-
carrot cut into half moons (1.5 cm)285 g
-
red bell pepper cut into pieces (2.5 cm)140 g
-
yellow pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
garlic clove2
-
honey140 g
-
45 g soy saucetamari sauce45 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1520.5 mg
Białko
26.4 g
Kalorie
6195.9 kJ /
1480.9 kcal
Tłuszcz
110 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
37.4 g
Węglowodany
97.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Chicken and Mushroom Rice
55 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min