Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portion
Składniki
-
pork belly meat, boneless, with rind735 g
-
mustard45 - 60 g
-
salt divided, to taste7 pinches
-
black pepper, ground2 - 3 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
caper, pickled drained60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water995 g
-
rice, white, long-grain255 g
-
carrot cut into half moons (1.5 cm)285 g
-
red bell pepper cut into pieces (2.5 cm)140 g
-
yellow pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
garlic clove2
-
honey140 g
-
45 g soy saucetamari sauce45 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1520.5 mg
Białko
26.4 g
Kalorie
6195.9 kJ /
1480.9 kcal
Tłuszcz
110 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
37.4 g
Węglowodany
97.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Thai Chicken Tartlets
Brak ocen
Moussaka Wraps
50 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chicken Afritada
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min