Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g chocolat, orange
- 115 g chocolat, noir ou blanc
- vermicelles de couleur (orange, noir), pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 831.3 kJ / 198.7 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 58.8 mg
Alternatywne przepisy
Gaufre Red Velvet
20 Min
Légumes en Wellington
2h 10min
Pudding à la courge
Brak ocen
Crêpes garnies au lait de coco
1 Std. 10 Min
Pizza aux pommes de terre et légumes
2h
Schiacciata aux raisins
Brak ocen
Fusilli aux artichauts et petits pois
30min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Nouilles chinoises au saumon
45min
Poireaux gratinés à la béchamel
1 Std. 15 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette
30min