Espaguetis con tomate y champiñones

3.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    25 g
  • pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzado
    1
  • de sal
    ½ - 1 cucharadita
  • de ajo en polvo
    1 pellizco
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de guindilla seca (opcjonalnie)
    1 pellizco
  • de dados de beicon (opcjonalnie)
    100 g
  • de champiñones laminados en conserva (escurridos)
    80 g
  • de tomate frito estilo casero
    300 g
  • de agua
    550 g
  • de espaguetis
    300 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 357 kcal / 1493 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 60.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 803.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...