Estofado de ternera con cerveza

4.3 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 raciones

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 4 dientes de ajo
  • 1000 g de morcillo de ternera en trozos (5 cm)
    1000 de aguja de ternera, en trozos (5 cm)
  • 200 g de cebolla en octavos
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 500 g de agua
  • 330 g de cerveza
  • 150 g de champiñones frescos en cuartos
  • 100 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
  • perejil fresco para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1085.9 mg
Białko 34.6 g
Kalorie 1924 kJ / 460 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...