Estofado de ternera con cerveza

4.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    60 g
  • dientes de ajo
    4
  • de morcillo de ternera en trozos (5 cm)
    1000 g
    1000 de aguja de ternera, en trozos (5 cm)
  • de cebolla en octavos
    200 g
  • pastilla de caldo de carne desmenuzada
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • hoja de laurel seca
    1
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de agua
    500 g
  • de cerveza
    330 g
  • de champiñones frescos en cuartos
    150 g
  • de zanahoria en rodajas (5 mm)
    100 g
  • perejil fresco para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 460 kcal / 1924 kJ
Białko 34.6 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 35.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1085.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...