Urządzenia i Akcesoria
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
raisins30 g
-
sweet sherrydark rum25 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
vegan margarine cold, in pieces, plus extra for greasing100 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour120 g
-
fine sea salt1 pinch
Finalisation
-
apples cored, quartered600 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
151.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Fresh Chickpea Pasta
1h 10min
Béchamel Sauce
15min
Chocolate sauce
20min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Pineapple and Rum Pancakes
40min