Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
TM6

Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake

4.6 (11 ocen)

Składniki

Cake

  • 80 g walnut halves
  • 230 g unsalted butter, diced
  • 230 g granulated sugar
  • 4 large eggs
  • 4 Tbsp instant coffee granules, mixed with 2 Tbsp boiling water
  • 230 g gluten-free self-raising flour

Candied Walnuts

  • 100 g granulated sugar
  • 1050 g water
  • 1 ½ Tbsp instant coffee granules, mixed with 1 Tbsp boiling water
  • 200 g walnut halves
  • 15 g vinegar

Icing

  • 200 g granulated sugar
  • 1 Tbsp instant coffee granules, mixed with 1 Tbsp boiling water
  • 25 g water

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1590.2 kJ / 380.1 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
42.2 g
Tłuszcz
22.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Błonnik
1.5 g
Sód
27.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy