Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake

Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake

4.6 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 pieces

Składniki

Cake
  • walnut halves
    80 g
  • unsalted butter diced
    230 g
  • granulated sugar
    230 g
  • large eggs
    4
  • instant coffee granules mixed with 2 Tbsp boiling water
    4 Tbsp
  • gluten-free self-raising flour
    230 g
Candied Walnuts
  • granulated sugar
    100 g
  • water
    1050 g
  • instant coffee granules mixed with 1 Tbsp boiling water
    1 ½ Tbsp
  • walnut halves
    200 g
  • vinegar
    15 g
Icing
  • granulated sugar
    200 g
  • instant coffee granules mixed with 1 Tbsp boiling water
    1 Tbsp
  • water
    25 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 380.1 kcal / 1590.2 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 42.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 27.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...