Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
TM6 TM5

Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 350 g cucumbers, washed, peeled, deseeded, cut in pieces (3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh tarragon leaves, washed
  • 3 g fresh parsley leaves, washed
  • 5 g fresh dill leaves, washed
  • 30 g olive oil
  • 400 g Greek yoghurt, 10% fat
    lub plain yoghurt
  • 15 g lemon juice
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste

Wartości odżywcze
na 30 g
Kalorie
149.8 kJ / 35.8 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
3.4 g
Tłuszcz
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
0.2 g
Sód
9.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy