Urządzenia i Akcesoria
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1501 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1798.4 kJ /
429.8 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Browned Pork Rice
1h
Chicken with Peppers and Rice
1h