One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels

3.5 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves
    60 g
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • fine sea salt
    20 g
  • garlic cloves
    3
  • frozen mussel meat cooked, defrosted
    400 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • dried penne pasta
    400 g
  • water
    700 g
  • ground black pepper
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 429.8 kcal / 1798.4 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 57.1 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1501 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...