Urządzenia i Akcesoria
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
429.8 kcal /
1798.4 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
57.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
1501 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Date and Nut Balls
20 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min