Urządzenia i Akcesoria
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1501 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1798.4 kJ /
429.8 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min