Urządzenia i Akcesoria
Κρύα ισπανική ντοματόσουπα
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 μερίδες
Składniki
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο150 γρ.
-
βραστά αβγά, σφιχτά4
-
χαμόν Σερράνο (ισπανικό ζαμπόν), κομμένο σε κομμάτια100 γρ.
-
σκελίδες σκόρδο1 - 2
-
ντομάτες, ώριμες κομμένες σε κομμάτια1000 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
ψίχουλα από λευκό ψωμί (ελαφρώς μπαγιάτικο)150 γρ.
-
ξίδι30 γρ.
Wartości odżywcze na 1 μερίδα
Kalorie
430 kcal /
1799.2 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
1074.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Παράθυρο
26 Przepisów
Grecja
Grecja