
Urządzenia i Akcesoria
Purée z dyni (przepis podstawowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
wody500 g
-
dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki1000 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
26 kcal /
108.8 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Z DYNIĄ NA OKRĄGŁO II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dynia faszerowana komosą ryżową (quinoa)
1 godz.
Ciasto dyniowo-jabłkowe
3 godz.
Placki z dyni z twarożkiem ziołowym i łososiem
40 min
Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami
1 godz. 5 min
Dyniowa Chai Latte
20 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Babeczki brownie z dynią
1 godz. 30 min
Konfitura z dyni
40 min
Napój owsiany z daktylami
20 min
Purée z warzyw korzeniowych
45 min
Kurczak w cytrynowym sosie z tagliatelle z cukinii (TM6)
30 min
Placki cukiniowe z sosem tzatziki
50 min