Urządzenia i Akcesoria
Slow Birnen in Rotweinsud
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker350 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale, dünn abgeschält 2 Streifen (1 x 3-4 cm)
-
Birnen (je ca. 180 g), geschält4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
18 mg
Białko
1 g
Kalorie
2726 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
126 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Espresso Martini
5 min
Pochierte Eier
15 min
Aïoli
5 min
Baeckeoffe neu interpretiert von Eric Guérin
2 godz. 10 min
Vitello Tonnato
24 godz.
Die Brühe
3 godz.
Rotkohl
1 godz.
Gin-Tonic-Lachs
24 godz.
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9 godz. 20 min
Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Original französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Frittata mit Schinken
35 min