Folhados com recheio de framboesa e creme de chocolate branco

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 unidades

Składniki

Base para creme de chocolate branco
  • chocolate branco partido em pedaços pequenos
    150 g
  • natas, min. 30% de gordura
    250 g
Recheio de framboesa
  • framboesa
    300 g
    300 g framboesa congelada
  • açúcar
    30 g
Crumble
  • manteiga à temperatura ambiente
    80 g
  • açúcar mascavado
    70 g
  • farinha
    80 g
Massa
  • água
    250 g
  • manteiga cortada em pedaços
    90 g
  • açúcar
    10 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha
    150 g
  • ovos
    4
Creme de chocolate branco
  • queijo mascarpone frio, cortado em pedaços
    250 g
Montagem
  • Açúcar em pó (opcjonalnie) q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 35.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Sód 219.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie