Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Salsa verde
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Peeling Ginger (Metric)
5 min
Curry powder
10 min
Umami paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Celery leaf gremolata
5 min
Herb and garlic dip
5 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 godz. 10 min