Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portion

Składniki

  • de parmesan coupée en morceaux
    30 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à thé
  • de sucre
    1 c. à thé
    1 c. à thé d'extrait de malt, liquide
  • de farine à pain
    500 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    30 g
  • de sel de mer
    2 c. à thé
  • d'huile d'olive vierge extra pour graisser
  • de pomme de terre en fines tranches (voir Conseil)
    200 g
  • gros sel de mer Pour saupoudrer, selon le goût
    1 - 2 pincée
  • de romarin frais Feuilles seulement, au goût
    1 - 2 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 592.1 kcal / 2477.3 kJ
Białko 19.1 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 100.9 g
Błonnik 4.4 g
Sód 1096.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...