Laing

Laing

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

  • garlic cloves
    30 g
  • red onions quartered
    30 g
  • vegetable oil
    30 g
  • fresh ginger julienned
    30 g
  • pork belly meat slices cut in strips (1 cm)
    200 g
  • long green chillies cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • fresh bird’s-eye chillies cut in pieces (1 cm)
    3
  • bagoong
    80 g
  • coconut cream
    500 g
  • water
    700 g
  • dried taro leaves washed and squeezed dry
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345.6 kcal / 1446 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 11.8 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 17.2 g
Sód 1019.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...