Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil20 g
-
fresh ginger cut into thin slices10 g
-
pork spare ribs cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
rock sugar50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
rice vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
590.5 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
2552.4 kJ /
610 kcal
Tłuszcz
45.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 godz. 40 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Ginger Pork
25 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Onsen Eggs
50 min