Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sautéing Shrimp
15 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Steamed Whole Fish
45 min
Stir-Fried Vegetables
15 min