
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
water21 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh baby artichokes cut into quarters, outer spikes removed3
-
small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)24 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
360 kcal /
1506 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone