Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
TM6 TM5

Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)
  • 21 oz water
  • 2 tsp salt, divided, plus extra to boil pasta
  • 3 fresh baby artichokes, cut into quarters, outer spikes removed
  • 24 oz small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 ½ oz fresh mushrooms, sliced
  • 10 ½ - 16 oz spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1506 kJ / 360 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy