Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portion

Składniki

  • fresh parsley leaves only, cleaned and dried (approx. 25 sprigs)
    ½ oz
  • water
    21 oz
  • salt divided, plus extra to boil pasta
    2 tsp
  • fresh baby artichokes cut into quarters, outer spikes removed
    3
  • small littleneck clams (soaked in 21 oz water with 1 tsp salt for 20-30 minutes)
    24 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • fresh mushrooms sliced
    10 ½ oz
  • spaghetti
    10 ½ - 16 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...