Urządzenia i Akcesoria
Steamed Whole Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
baby bok choy cut in half lengthwise3
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)1
-
tangerines sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish2
-
green onions cut into pieces (2 in.)2
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chilies stems removed2
-
sesame oil½ oz
-
fermented black bean paste2 tbsp
-
tangerine juice3 oz
-
water divided22 oz
-
chopped cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
22 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Curry Chicken
1 godz.
Eggplant Sauté
30 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Tom Yum Goong
30 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min