
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 baby bok choy cut in half lengthwise
- 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
- 2 tangerines sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
- 2 green onions cut into pieces (2 in.)
- ½ oz ginger peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 dried red chilies stems removed
- ½ oz sesame oil
- 2 tbsp fermented black bean paste
- 3 oz tangerine juice
- 22 oz water divided
- chopped cilantro to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kcal / 1046 kJ
- Białko
- 22 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Sód
- 461 mg