Steamed Whole Fish

Steamed Whole Fish

4.6 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • baby bok choy cut in half lengthwise
    3
  • whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
    1
  • tangerines sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
    2
  • green onions cut into pieces (2 in.)
    2
  • ginger peeled, cut into pieces
    ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried red chilies stems removed
    2
  • sesame oil
    ½ oz
  • fermented black bean paste
    2 tbsp
  • tangerine juice
    3 oz
  • water divided
    22 oz
  • chopped cilantro to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 250 kcal / 1046 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 461 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...