Steamed Whole Fish
TM6 TM5

Steamed Whole Fish

4.6 (13 ocen)

Składniki

  • 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
  • 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
  • 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
  • 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
  • ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 dried red chilies, stems removed
  • ½ oz sesame oil
  • 2 tbsp fermented black bean paste
  • 3 oz tangerine juice
  • 22 oz water, divided
  • chopped cilantro, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1046 kJ / 250 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2 g
Sód
461 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy