Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub 1 oz yellow onion, cut in wedges -
8
oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
lub 8 oz tri-tip steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1059 kJ / 253.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 60 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Browning Beef Strips
15 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Browned Beef Strips
15 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned beef cubes (well done)
15 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 Min
Browning Pork Strips
15 Min
Browned beef strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min