
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub 1 oz yellow onion cut in wedges -
8
oz sirloin steak trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
lub 8 oz tri-tip steak trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 253.5 kcal / 1059 kJ
- Białko
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Sód
- 60 mg