Urządzenia i Akcesoria
Shiitake mushroom sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
600 g
Składniki
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Wafu dressing
20 min
Mapo tofu
15 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Dried Shrimp Sambal
55 min