Shiitake mushroom sauce

Shiitake mushroom sauce

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
600 g

Składniki

  • leeks cut into pieces
    50 g
  • garlic cloves
    50 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained
    50 g
  • vegetable oil
    50 g
  • fermented soybean paste
    200 g
  • dark soy sauce
    1 tbsp
  • water adjust to taste
    100 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...