
Urządzenia i Akcesoria
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Stück
Składniki
-
Ei (Größe M)1
-
Karotten in Stücken100 g
-
Ingwer, frisch 1-2 mm1 Scheibe
-
Petersilie Blättchen abgezupft2 - 3 Stängel
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
-
Paprikapulver1 Msp.
-
Polenta, fein mehr zum Bestreuen100 g
-
Wasser300 g
-
Butter weich30 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
111 kcal /
464 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
671 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Histaminfreundlich
10 Przepisów
Austria
Austria