Urządzenia i Akcesoria
Chocolate miso eclairs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Choux pastry
1 godz.
Custard
10 min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Romany creams
1 godz. 15 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Lemonade scones
25 min
Better banana cake
45 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min