Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile neutre, (15 g + 15 g)
- 500 g d'oignons, coupés en deux, puis en quartiers (12 mm/½ po), (250 g + 250 g)
- 60 g de bière (voir Conseil)
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 15 g de moutarde de Dijon
- 15 g de miel
- 30 g de sauce Worcestershire
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 39.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz jasmin
35 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Cuisson des pâtes
25 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 Std. 30 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Cuisson du riz
25 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min