Pain pide au bœuf haché

Pain pide au bœuf haché

4.7 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère sèche
    5 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    ½ c. à café rase
  • oignon coupé en deux
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de viande de bœuf hachée
    300 g
  • de paprika
    2 pincées
  • de cumin en poudre
    2 pincées
  • de gingembre en poudre
    2 pincées
  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • de coulis de tomates
    3 c. à soupe
  • de mozzarella râpée
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538.6 kcal / 2253.4 kJ
Białko 20.8 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 56.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 378.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...