Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et endives
40min
Chili de bœuf et feta au citron
Brak ocen
Bœuf laab
Brak ocen
Barres au sésame
30min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 godz. 35 min
Riz à la tomate, légumes et haricots
35min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35min
Frittata
35min
Curry de courge
1h
Potée de riz à la courge
50min
Curry de légumes et tofu
1h