Frittata à l’Egg poacher

Frittata à l’Egg poacher

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    30 g
  • de gruyère en morceaux (3 cm)
    30 g
  • de cresson frais ciselé
    20 g
  • d'oignon coupé en deux
    40 g
  • œufs
    6
  • de beurre à température ambiante
    20 g
  • d'huile de tournesol pour graisser
    1 c. à café
  • de jambon, cuit, en dés
    75 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 162.6 kcal / 680.4 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...