Frittata à l’Egg poacher

Frittata à l’Egg poacher

4.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g de gruyère en morceaux (3 cm)
  • 20 g de cresson frais ciselé
  • 40 g d'oignon coupé en deux
  • 6 œufs
  • 20 g de beurre à température ambiante
  • 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
  • 75 g de jambon, cuit, en dés
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.6 g
Kalorie 680.4 kJ / 162.6 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...