Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 白花椰菜,切小朵 ,约3厘米
- 1 - 2 瓣 蒜头
- 40 克 橄榄油
- 200 克 茄子 ,切2厘米段
- 150 克 红甜椒 ,切小片
- 800 克 罐头番茄
- 200 克 西葫芦 ,切2厘米段
- 5 克 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 755 kJ / 180 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 285.1 mg