Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 200 克 土豆 ,去皮切小块后冲洗沥干,约1×2×3厘米
- 10 克 豆瓣酱
- 100 克 水
- 200 克 茄子 ,洗净去蒂切滚刀块,约1×2×4厘米
- 200 克 青椒 ,去蒂去籽切块
- 20 克 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 3.1 g