Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 新鲜红辣椒 ,切丝(不辣)
- 3 支 葱 ,切段
- 2 颗 蛋 (每个重约53-63克)
- ½ 茶匙 油
- 1 汤匙 黄豆酱
- 200 克 冷开水
- 500 克 水 ,烹煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 254 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.5 g