山药炒木耳
TM5 TM6

山药炒木耳

4.7 (32 oceny)

Składniki

  • 15 克 油
  • 2 支 葱 ,切末
  • 200 克 山药 ,去皮切片(见要诀)
  • 100 克 青椒 ,去蒂去籽,切块
  • 10 克 黑木耳,干的 ,水发后沥干,约100克
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 茶匙 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
446 kJ / 106 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy