Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 2 支 葱 ,切末
- 200 克 山药 ,去皮切片(见要诀)
- 100 克 青椒 ,去蒂去籽,切块
- 10 克 黑木耳,干的 ,水发后沥干,约100克
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 446 kJ / 106 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 3.4 g