Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de farine
- 10 g de cacao en poudre
- 80 g de chocolat, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 867.1 kJ / 207.3 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 29.7 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 67 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1h 15 min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50min
Croustillants à la noisette
45min
Palets bretons à la coco
45min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Crème dessert citron et menthe
2h 12min
Flan sans pâte
6h
Cookies-brownies
20 min