
Urządzenia i Akcesoria
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
冬瓜 ,Ø16公分,環狀,約3.5公分厚600 克
-
水550 克
-
雞高湯100 克
-
干貝 ,乾,浸泡150克熱水至少20分鐘15 克
-
珍珠干貝60 克
-
蝦仁120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒15 克
-
香油2 - 3 滴
-
太白粉10 克
-
油15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
110.2 kcal /
461.2 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
578.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

涼夏瓜果報到
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan