瑤柱海鮮蒸冬瓜
TM6 TM5

瑤柱海鮮蒸冬瓜

(Brak ocen)

Składniki

  • 600 克 冬瓜 ,Ø16公分,環狀,約3.5公分厚
  • 550 克 水
  • 100 克 雞高湯
  • 15 克 干貝 ,乾,浸泡150克熱水至少20分鐘
  • 60 克 珍珠干貝
  • 120 克 蝦仁
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 15 克 米酒
  • 2 - 3 滴 香油
  • 10 克 太白粉
  • 15 克 油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
461.2 kJ / 110.2 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
9.2 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
0.8 g
Sód
578.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy